Cégünkről/Magunkról

Az SDA Informatika ZRt. több mint tíz éve fejleszt és szállít komplex adminisztrációs megoldásokat, elsősorban a magyar piac szereplői számára. Cégünknél nagy gondot fordítunk arra, hogy szoftvereinket a legújabb technológiai alapokra építve, és azokat alkalmazva fejlesszük ki, annak érdekében, hogy az általunk kínált megoldások időtállóak és felhasználóbarátok legyenek.

Munkánk során olyan ergonomikus szoftverek megalkotására törekszünk, amelyek segítséget nyújtanak felhasználóinknak a mindennapos munka gyors és hatékony elvégzésében. Mivel számunkra ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb, ezért termékeink fejlesztése, valamint az ezt követő további fejlesztési és terméktámogatási tevékenységünk során a legkorszerűbb, integrált fejlesztési és folyamatkezelési rendszereket alkalmazzuk. Ezen rendszerek alkalmazásának köszönhetően ügyfeleink folyamatosan, maguk is nyomon követhetik az általuk bejelentett nem megfelelőségek vagy igényelt új fejlesztések állapotát, valamint a fejlesztésekről és az elérhető új verziókról automatikusan személyes értesítést kaphatnak. Emellett felhasználóink számára az egyes általunk fejlesztett megoldásokhoz külön terméktámogatási portált hoztunk létre, melyen az adott rendszerhez találhatnak részletes dokumentációkat, funkcionális leírásokat és egyéb segédanyagokat.


Az általunk fejlesztett komplex rendszerek modern, skálázható, háromrétegű architektúrája a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználása mellett lehetőséget biztosít tetszőleges nagyságú szervezet adminisztrációs feladatainak teljes körű támogatására, a néhány fős kisvállalkozásoktól kezdve a több ezer munkatárssal rendelkező, az ország több pontján működő intézményekig bezárólag.


Piacvezető termékünk a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer, melyet jelenleg 40 felsőoktatási intézményben használnak a tanulmányi adminisztrációs feladatok, és a hozzájuk kapcsolódó pénzügyek kezelésére. Cégünk fontos célja, hogy teljes körű informatikai támogatást nyújtson a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeknek ahhoz, hogy hatékonyan megfeleljenek a szervezeti és gazdasági kihívásoknak, megtartsák és erősítsék piaci szerepüket, valamint eredményesen vehessék fel a versenyt a felnőttképzési piacon lévő versenytársaikkal is.
A Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer mellett másik sikeres termékünk a Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer, amely egy teljes körű iktató, nyilvántartó és ügyiratkezelő rendszer, mely végigkíséri a szervezetbe érkező, és benne keletkező iratok teljes életciklusát – a beérkezéstől az irattáron át a selejtezésig – legyenek azok elektronikus vagy papír alapú dokumentumok. A rendszer támogatja az összes iratokkal kapcsolatos munkafolyamatot, ezzel lehetőséget biztosít a modern, papírmentes ügyiratkezelésre való áttérésre, és megvalósítja az ehhez szükséges elektronikus archiválást a jogszabályban előírt módon.


A fentiek mellett kifejlesztett — több esetben nemzetközileg is tanúsított — alkalmazásainkat, mint például az e-learning modul, kollaborációs tér modul, elektronikus aláíró keretrendszer és az elektronikus számlázó modul, a felsőoktatási intézményeken kívül az üzleti és az államigazgatási szférában is sikerrel értékesítjük, ezzel biztosítva fejlesztéseink költséghatékonyságát, valamint a vevői és piaci igényekre támaszkodó, magas színvonalú fejlesztői tevékenységet.