Minősítések
ISO 9001

 

 

 Az SDA Informatika ZRt. kiépítette, bevezette, működteti, és folyamatosan tovább fejleszti a mindenkori jogszabályoknak eleget tevő az EN ISO 9001:2000 szabvány által támasztott követelményeknek mindenben megfelelő minőségirányítási rendszerét. Folyamatainkat és rendszerünket a leszabályoztuk, folyamatosan tovább fejlesztjük, megfigyeljük és elemezzük.

Ezt rendszeres időközönként okleveles belső auditoraink a kinevezett minőségirányítási vezető felügyeletével folyamatosan ellenőrizik, és amelyet évente egy nemzetközileg is elismert független szervezettel (TÜV Rheinland InterCert Kft) felülvizsgáltatunk.

Büszkék vagyunk, arra, hogy cégünk felkészültségének köszönhetően a tanúsító audit során a külső auditorok egyetlen eltérést sem tártak fel, így az SDA Informatika ZRt. 2007. január 19-én sikeresen bekerült az ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalatok táborába.

A minőségirányítási rendszerünket, folyamatainkat leíró minőségirányítási kézikönyvünk szabályozó meghatározásai a megrendelőink, a szerződéses partnereink megelégedettségének elnyerését, így szervezetünk gazdaságos működését biztosítják azáltal, hogy a szolgáltatási körünkre előírt, és elvárható feltételeket rögzítettük és dokumentáltan, annak megfelelve működünk.

Az SDA Informatika ZRt. munkatársai felelősséget viselnek a minőségpolitikánk megvalósításáért, a célkitűzések teljesítéséért, a minőséget befolyásoló tevékenységek előírásszerű végrehajtásáért.

 

Microsoft Gold Web Developement Partner

Az SDA Informatika Zrt. megszerezte a legújabb Gold Partneri csillagot a Microsoft megújult minősítési rendszerében is. A megszerzett minősítés a „Web Development” kompetenciák igazolására szolgál, amellyel cégünk bebizonyította, hogy vizsgázott szakértői továbbra is képesek Microsoft .NET/ASP.NET/ASP.NET MVC, illetve Silverlight technológiák magas szintű alkalmazására.

 

Microsoft Cloud Accelerate Partner

Ezzel a jelvénnyel rendelkező partnerek szakértői a webes termékek és szolgáltatások tervezésének, telepítésének és testreszabásának. Bizonyítottan specialistái a teljes költséget csökkentő, fejlett felhő-számítástechnikai megoldásoknak. 

 

Oracle Gold Partner

 

 Cégünk 2010-től megszerezte az Oracle Gold Partneri címét, melyet 2011-től az Oracle Database specializációs minősítéssel bővítettünk, ezzel is bizonyítva kiváló termékismeretünket, technikai  felkészültségünket és szakmai elhivatottságunkat az Oracle felé.

 

Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ)

 

 

Az SDA Informatika ZRt. XadesMagic elektronikus aláírás készítő keretrendszere 2005. decemberében megszerezte a Magyar Elektronikus Aláírás Szövetségének (MELASZ) pecsétjét, amely tanúsítja, hogy az alkalmazás képes együttműködni a többi - szintén tanúsított - termékkel, vagyis az általa létrehozott aláírásokat más szoftverek felhasználói is képesek ellenőrizni, és ők is képesek ellenőrizni mások elektronikusan aláírt dokumentumait, üzeneteit.

A magyar piacon ma mintegy 6-8 hazai fejlesztésű elektronikus aláírás alkalmazás létezik. Ezek olyan szoftverek, amelyek a jogszabályok szerinti fokozott biztonságú vagy minősített elektronikus aláírások létrehozását és ellenőrzését végzik. A jogszabályokban elvárt biztonságos működést több termék esetében független tanúsító szervezet vizsgálati eredménye is igazolja.

ADL SCORM

 

lms_aol01

 

A Neptun.Net-be integrált e-learning keretrendszerünk, a Neptun.Net LMS 3.0 a kontinentális Európában elsőként hivatalosan is megszerezte az e-learning világában legelterjedtebb szabvány, a SCORM legújabb, 2004-es verziójának tanúsítását is. Az e-learning tartalmak lejátszásra alkalmas programok közül a világon velünk együtt mindössze tíz gyártó terméke teljesíti tanúsítottan a SCORM mindkét szabványát, így ebben a tekintetben sikerült megelőznünk olyan, általunk nagyra becsült cégeket, mint például az IBM, az Oracle, a Hewlett-Packard, vagy az SAP. Tanúsításunkat a SCORM szabvány kifejlesztője, az USA minisztériumai és a Fehér Ház által alapított ADL (Advanced Distributed Learning, www.adlnet.org) nevű szervezet végezte.