Szoftverfejlesztés

Cégünk az SDA Informatika ZRt. szoftvertervezés, - fejlesztés, - továbbfejlesztés és terméktámogatás terén több mint 10 éves múltra visszatekintő dinamikusan fejlődő vállalkozás. Az SDA Informatika ZRt. nevéhez olyan szoftverek fűződnek, mint a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer mintegy 300 000 felhasználóval, vagy a Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer 10000 felhasználóval, illetve az Unipoll kérdőívkészítő rendszer. Az önálló szoftverek fejlesztésén túl nagy szerep jut az ügyfél igényeit mindenben figyelembe vevő interfészfejlesztéseknek és a migrációknak is.

 

fejleszt

Az SDA Informatika ZRt. a kis és nagy vállatok egyedi igényeinek megfelelő szoftverek megtervezését és kifejlesztését is egyaránt vállalja. Magasan kvalifikált és folyamatosan továbbképzett fejlesztői csapatunk az évek során felhalmozott tapasztalatok alapján, a legújabb technológiát alkalmazva, felhasználóbarát szoftvereket tervez meg és fejleszt ki.

Szoftverfejlesztési folyamatunk szabályozott keretek között az ISO 9001-es szabvány követelményeinek eleget tevő és a mindenkor hatályban lévő törvényi előírásoknak és jogszabályoknak megfelelő módon történik.

Cégünk munkatársai a szoftverfejlesztés teljes életciklusát végig követik, kezdve a megrendelői igények felmérésével, egészen a rendszerterv kialakításáig, a követelményspecifikáció elkészítéséig, megfelelően részletes adatbázisterv és szoftver-rendszerterv előállításáig, mindvégig az ügyfél igényeit szem előtt tartva. Az előkészítő munkafolyamatok végeztével olyan részletesen megírt dokumentációt bocsátunk az ügyfeleink rendelkezésére, amely tartalmazza a program használatához szükséges funkcionális leírást, a technikai specifikációt, az adatbázis struktúrát és bizonyos esetekben a teszteléshez szükséges leírást. Szolgáltatásaink kiterjednek a futtató/lejátszó hardverek, eszközök, szoftverlicensek ajánlására, beszerzésére is.

Ügyfeleink részére nem általános megoldásokat kínálunk, hanem az előzetes felmérések alapján testreszabott megoldásokkal igyekszünk elérni azt, hogy ne az ügyfél szolgálja ki a szoftvert, hanem a szoftverünk szolgálja ki az ügyfelet.

Igény esetén szoftvereinket ASP szolgáltatással kiegészítve levesszük az ügyfél válláról az üzemeltetés terhét is.

Vállalatunk, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a webes alkalmazások fejlesztése terén, az egyszerű információs portál kialakításától az egész szervezetet lefedő komplex rendszerek kifejlesztéséig. Szakértőink a Microsoft .Net architektúra adta lehetőségeket kihasználva építik fel az ügyfeleink igényeihez optimálisan illeszkedő megoldásokat.

Magasan kvalifikált adatbázis adminisztrátoraink segítségével hatékony és kiemelkedő teljesítményeket érünk el MSSQL, Oracle és IBM DB2 adatbázisokon, valamint adatbázisok közötti migrációkat is vállalunk.

Fejlesztői csapatunk jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a Microsoft Windows környezetben üzemelő szoftverek fejlesztése területén. A Windows-os környezet nyújtotta előnyöket kihasználva, könnyen kezelhető, felhasználóbarát megoldásokat kínálunk az egészen egyszerű alkalmazásoktól, a központi adatbázisokhoz kapcsolódó Microsoft .Net technológiára épülő komplex rendszerekig.